Dārzeņu daudzumu katrs pats regulē:
- baklažāns
- kartupeļi
- kāposts
- cukini vai kabacis
- sīpols
- paprika
- zaļie zirnīši
- svaigi šampinjoni
- tomāts
- burkāns
- sāls
- eļļa
- kaltēts baziliks
- kaltētas vai svaigas dilles
- u.c. dārzeņu garšvielas (var likt ķiploku, piparus, papriku ...)
Dārzeņus nomazgā, ko vajag to nomizo, sagriež gabalos (1 kumosa lielumā). Pielej eļļu, pieber garšvielas un sāli. Ar rokām samaisa. Liek cepamā maisā, maisu aiztaisa un izgriež caurumiņu (izdara visu kā instrukijā). Liek uz cepamās plātes vai stikla traukā, liek cepeškrāsnī un cep auģstā temperatūrā, līdz dārzeņi gatavi (ar garu koka skalu, caur maisu parasti ieduru kartupelī, ja mīksts, tad gatavs). P.s. temperatūras rādītāja cepeškrāsnij nav, tāpēc nav konkrētas temperatūras.
 |