Lavašs ar siera pildījumu


  • lavašs
  • krievijas siers
  • svaigi burkāni
  • majonēze
  • ķiploks

Sieru sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves. Klāt pierīvē svaigu burkānu uz smalkās dārzeņu rīves. Piespiež ķiploku un samaisa ar majonēzi. Lavašu izklāj uz galda, ar rokām siera salātus vienmērīgi izklāj pa lavašu un satin. Satīto lavašu pārgriež uz pusēm un tien pārtikas plēvē va ietin maisiņā un liek ievilkties ledusskapī uz pāris stundām. Jo "slapjāks" pildījums, jo ievilkšanās laiks īsāks.

Var pievienot arī svagu burkānu, rīvētu uz rupjās dārzeņu rīves, bet gurķis jānomizo. Tad pildījums būs sulīgāks un mitrāks.

Komentāri (0)  |  2010-07-03 00:09  |  Skatīts: 14856x
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ