Kartupeļu - rīsu un gaļas zupa


  • cūkgaļas kauliņi vai vista
  • kartupeļi
  • rīsi
  • burkāni
  • Anniņas garšvielas maisījums bez sāls
  • sāls
  • zaļie lociņi

Kaulus liek katlā, pārlej ūdeni, uzvāra uz lielas uguns, noputo, pieliek garšvielas, nogriež uz mazu uguni, uzliek vāku un vāra līdz gaļa gatava pievieno sāli. Kad gaļa gandrīz gatava, pievieno smalki sagrieztus kartupeļus, rīvētus burkānus un pāris saujas rīsus. Vāra līdz kartupeļi un rīsi gatavi. Gaļu atkaulo un pievieno zupai. Pirms pasniegšanas pārkaisa lociņus.

Komentāri (0)  |  2010-07-02 23:55  |  Skatīts: 11733x
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ